With the continuous development of

economy, the environmental pollution problem is also concerned. Jiangsu Province, after the perennial development of chemical land in Nantong, faced with serious pollution problems. Will now be repaired with 200 million! So, what exactly is it? The following and Xiaobian together to understand.

4 held 25 March twelfth session of the twentieth meeting of the NPC Standing Committee, the Ministry of Environmental Protection Secretary Chen Jining on the next step of work, said it would introduce the implementation of "earth ten", launched the national soil pollution survey…… Improve the relevant standards and technical specifications for soil pollution prevention and control, and promote the pilot model of governance and repair.

industry believes that the current domestic soil remediation industry output value is only about environmental protection industry output value of 1%, far lower than developed countries around 30% level, with the future governance soil remediation work, is expected to be formed trillion yuan market scale. After the introduction of the ten soil, is expected to bring industrial expansion and standard specification.

has been eager in many soil remediation stocks today, reporters through various surveys, bring a fresh and healthy repair case for readers, we can not only see the "earth ten" for the industry from, can also see the problems in the process of the specific operation of soil remediation, to the industry outside an index of the screen, concrete and tangible impression.

long-awaited "earth ten" is expected to be issued in the near future, the industry is expected nationwide soil pollution survey or will commence immediately, in order to find out the heavy metals, chemicals and other toxic pollutants in hot regions, and then establish the soil environment monitoring network, aiming at the key industries (chemical, petrochemical, printing and dyeing) were routinely point monitoring.

is located in the east of Jiangsu Province Yao Gang Lu District of Nantong City, Hongqiao Road, Yao Hong Kong Chemical District, Nantong city was the largest chemical industry core area. The park’s chemical enterprises up to 15, including the country shares (600389, shares), Bowring chemical, synthetic materials such as the stars old chemical factory. Since the last century, the production and operation of these chemical plants for the economic development of Nantong has made great contributions, but now, these retired land is facing how to deal with the problem.

The

reporter was informed that in 2010, the Nantong municipal government experts invited the Ministry of environmental protection Nanjing Academy of Sciences were sampled in these areas in 2013, the soil remediation units Beijing construction engineering limited liability company in environmental remediation.

this years of repair works, the mode of governance, costs and problems encountered or licensed to become a sample of soil remediation.

up to 6 years of land remediation

recommendation

Related Posts

first_img More From Our Partners Native American Tribe Gets Back Sacred Island Taken 160 Years Agogoodnewsnetwork.org980-foot skyscraper sways in China, prompting panic and evacuationsnypost.comBrave 7-Year-old Boy Swims an Hour to Rescue His Dad and Little Sistergoodnewsnetwork.orgRussell Wilson, AOC among many voicing support for Naomi Osakacbsnews.comPolice Capture Elusive Tiger Poacher After 20 Years of Pursuing the Huntergoodnewsnetwork.orgA ProPublica investigation has caused outrage in the U.S. this weekvaluewalk.comAstounding Fossil Discovery in California After Man Looks Closelygoodnewsnetwork.orgMark Eaton, former NBA All-Star, dead at 64nypost.comFlorida woman allegedly crashes children’s birthday party, rapes teennypost.com Wednesday 9 February 2011 7:34 pm Tags: NULL whatsapp The Institute of Directors has today claimed that company directors wasted 17 hours a month wading through regulatory paperwork last year, up from 13 hours a month in 2009. The IoD said the overall man-hours of this burden cost £36.8bn last year, up from £28.2bn in 2009. “Some of this burden has to be lifted if we want the private sector to grow and create jobs to offset redundancies in the public sector,” said director-general Miles Templeman. The group this week suggested that the government could boost growth by cutting red tape in employment law, planning and local authorities. Red tape costs firms £37bn center_img Show Comments ▼ KCS-content whatsapp Share Ad Unmute by Taboolaby TaboolaSponsored LinksSponsored LinksPromoted LinksPromoted LinksYou May LikeMisterStoryWoman Files For Divorce After Seeing This Photo – Can You See Why?MisterStoryUndoTaonga: The Island FarmThe Most Relaxing Farm Game of 2021. No InstallTaonga: The Island FarmUndoZen HeraldNASA’s Voyager 2 Has Entered Deep Space – And It Brought Scientists To Their KneesZen HeraldUndoBrake For ItThe Most Worthless Cars Ever MadeBrake For ItUndoMartha Stewart CBDShop Martha Stewart’s CBD Products NowMartha Stewart CBDUndoDefinitionDesi Arnaz Kept This Hidden Throughout The Filming of ‘I Love Lucy’DefinitionUndoBetterBeDrones Capture Images No One Was Suppose to SeeBetterBeUndoReporter CenterBrenda Lee: What Is She Doing Now At 76 Years of Age?Reporter CenterUndoAlphaCute30 Rules That All “Hells Angels” Have To FollowAlphaCuteUndolast_img

first_imgBuganvilla House / Ruben Muedra Estudio de ArquitecturaSave this projectSaveBuganvilla House / Ruben Muedra Estudio de Arquitectura Photographs “COPY” Houses Architects: Ruben Muedra Estudio de Arquitectura Area Area of this architecture project Photographs:  Adrian Mora Maroto Manufacturers Brands with products used in this architecture project Products used in this ProjectMineral / Organic PaintsKEIMInterior Mineral Paint – KEIM Optil®Construction:Gargom 2010Structural Calculation:Emilio BeldaAuthors:Ruben Muedra, Emilio Belda, Raquel Morata, Javier MuedraCity:ValenciaCountry:SpainMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Adrian Mora MarotoText description provided by the architects. Located in the upper area of a small municipality in the interior of Valencia, with an irregular network of streets of Arab origin, and especially, with excellent views of the hills and the Valley that forms the Turia River as it passes through the town.Save this picture!© Adrian Mora MarotoWe find an old one-storey house and a beautiful garden of bougainvillea on a plot with a large gap, and nearby homes of a certain age and little interest. An introvert project is proposed, with a prismatic piece closed on three sides, and fully open to the best views. In this way, housing preserves maximum privacy from the street and from neighboring homes, while from the two floors it is fully open.Save this picture!Ground floor planSave this picture!First floor planIn addition, the volume comprising the home is raised with the intention of resolving in itself the unevenness of the plot, generating access to housing from the two levels and leading to a rational division of the program, with parking and leisure area in ground floor, and night and day area on the top floor, which has access from the street level. Both floors are joined by a staircase, whose development is proposed in an inclined lateral annex volume.Save this picture!© Adrian Mora MarotoThe upper floor is constituted as a pure white volume, with a large cantilever on the front side, and open on the terraces that link to the living room and kitchen. This white prism ‘flies’ over an anthracite gray slate plinth on which the side ramps rest, and which vanishes on the front side, leaving it completely open on the cantilevered porch and in the multi-purpose glazed room.Save this picture!© Adrian Mora MarotoThe introverted character of the house, which although insinuated through the front wall slats and through the bougainvillea garden, does not allow to recognize it further, it also extends to the interior of the house. In this way, a surprise effect occurs when advancing through the great hallway – traversing the night area that remains hidden – you reach the day area, as a single large open space with excellent views of the hills and the Valley.Save this picture!© Adrian Mora MarotoThe day area of the upper floor and the ground floor are connected by the lateral staircase, with access through a multipurpose space, attached to the porch-cantilever and facing the outdoor pool.In the interior, very pure and sober environments are generated, with large-format porcelain pavements, white vertical coverings, white roofs with integration of hidden installations, and with indirect linear lighting. They also have great natural lighting from the south, protected by the large cantilever and the front terraces.Save this picture!© Adrian Mora MarotoOutside, garden boxes, green areas and landscaped terraces of the plot background are kept, and even the vehicle ramp is materialized with a mix of concrete and natural grass giving rise to a natural environment, which fuses with the long views, and which contrasts with the sophistication of the block built. And of course, the bougainvilleas that separate and unite the house with its street are preserved…Save this picture!© Adrian Mora MarotoProject gallerySee allShow lessCall for entries to the International Design Competition for New Gwanghwamun SquareBuilt Projects & MasterplansChallenge Studio’s Award-Winning Design Envisions a New Residential TypologyUnbuilt Project Share ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/903704/buganvilla-house-ruben-muedra-estudio-de-arquitectura Clipboard CopyHouses•Valencia, Spain Save this picture!© Adrian Mora Maroto+ 25Curated by Danae Santibañez Share ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/903704/buganvilla-house-ruben-muedra-estudio-de-arquitectura Clipboard Buganvilla House / Ruben Muedra Estudio de Arquitectura Year:  Projects ArchDaily Area:  450 m² Year Completion year of this architecture project 2018 Manufacturers: Cosentino, KEIM, Argenta, Argenta Ceramica, Arkoslight, Ceadesign, Cortizo, Duravit, Finsa, Knauf, LG Electronics, SIGA, Nuprotec, Parex-Group, Pierinelli, RIALTA, SGG CLIMALIT, Trox, ZHENDER, singular kitchen Products translation missing: en-US.post.svg.material_description “COPY” CopyAbout this officeRuben Muedra Estudio de ArquitecturaOfficeFollowProductsGlassConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesValènciaSpainPublished on October 17, 2018Cite: “Buganvilla House / Ruben Muedra Estudio de Arquitectura” [Casa Buganvilla / Ruben Muedra Estudio de Arquitectura] 17 Oct 2018. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogLouvers / ShuttersTechnowoodSunshade SystemsGlassMitrexSolar GreenhouseMetal PanelsAurubisPatinated Copper: Nordic Green/Blue/Turquoise/SpecialCoffee tablesFlexformCoffee Table – GipsyCurtain WallsIsland Exterior FabricatorsPace Gallery Envelope SystemWoodSculptformTimber Battens in Double Bay HouseStonesCosentinoSilestone and Dekton in Villa OmniaBricksNelissenInner Wall Bricks – LückingPanels / Prefabricated AssembliesULMA Architectural SolutionsAir Facade PanelsWoodBlumer LehmannData Processing for Wood ProjectsEducational ApplicationsFastmount®Hidden Panel Fastener at Massey UniversitySealants / ProtectorsTOPCRETMicro-Coating – Baxab®More products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Spainlast_img

first_imgArchDaily ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/909132/casa-lawa-apostrophys Clipboard Photographs:  BK, Ketsiree Wongwan, Baan-lae-suan, Aday Bulletin Life Manufacturers Brands with products used in this architecture project Year:  Manufacturers: PENTA Light, Seletti, Mobella Projects Save this picture!© BK+ 39Curated by Martita Vial Share “COPY” Thailand Photographs Architects: Apostrophy’s Area Area of this architecture project Area:  250 m² Year Completion year of this architecture project Mr. Pantavit Lawaroungchok CopyHousing•Bangkok, Thailand ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/909132/casa-lawa-apostrophys Clipboard CASA LAWA / Apostrophy’s Save this picture!© Ketsiree WongwanRecommended ProductsWindowsSolarluxSliding Window – CeroWindowsSky-FrameRetractable Insect Screen – Sky-Frame FlyWindowsLibartVertical Retracting Doors & WindowsWoodLunawoodThermowood FacadesText description provided by the architects. There are variations in residential design according to environmental and social context that can be effected into residential design. This project is located in Bangkok which has high density, limited green area and lack of transportation. Except the limited space of the condominium which expended vertically, “Town Home” is trend to be a general type of residential design in Bangkok as well as “Apostrophy’s” the multi-disciplinary design firm which have been experimented for both of their office design until their lasted fully residential project “Casa Lawa” which own by Mr.Pantavit Lawaroungchok, Design/ Managing Director of Apostrophy’s and also the owner.Save this picture!© BKFirstly, the intention of “Casa Lawa” was to establish a residential space that would reconcile architectural solution to an artistic and functional need refer to the word “Casa” means Residential and “Lawa” is stand for “Lawaroungchok”, the owner’s family name. So, overall space would be relaxing and lively for all family members within a narrow stripped plan of “Town Home”. Moreover, the pronunciation of “Lawa” is similar to “Lava” in English that inspired the designer to select “Red” and “Gold” as a main color scheme, adding with experimental special feature as following:1.    Backyard vertical garden2.    Triple space3.    Mega size furniture4.    Eclectic collection5.    Chinoiseries6.    Smart home & Moon roofSave this picture!© Aday Bulletin LifeWelcoming with a “Triple Space” is open void at the center while a convertible car like “Moon Roof” has been installed at the top allow natural light through the interior space. Furthermore, the light can be control the brightness and its direction by the automatic system. Then focusing on the interior decoration, the designer used the terms “Chinoiseries” to explain this style. It means the reinterpretation of oriental ornament into western tradition. Thus, the overall space would be elegance as the Western style but still keep the soul of the East. Meanwhile, the furniture has been selected from Thai designer who’s the owner aim to support and promote local creativity. It is including Tibetan sofa, Exotic chair and astonishing “Mega Size” table. Normally, its size might not suited to the space but it can be accomplished by designer’s experience that made the space more elegance and adaptable.Save this picture!IsometricIn addition, there is personal “Eclectic Collection” which has been collect from a various part of the world which has some story behind them. And especially, a series of painting in collaborated design with Apostrophy’s and Mr.Jackkrit Anantakul, Thai Graphic Designer with the same mention to sarcastic the decorative style of half Thai- Chinese who favor in a figure of cruel and powerful animal such as Lion, Tiger and dragon wishing them bring a power and good luck to house. That inspired him to design this painting by minimizing the detail, recomposing, and adding with typology as Mr.Jackkrit’s signature style. His work is full of the sense of humor but also hide some the oriental philosophy deeply. There are 18 pieces in this series which have been display in different floor level by concept as following; First floor has the concept of the earth and the origin of things, while the second floor is about habitat and terrestrial animal, and the third is for air, wind and insect. Not only has the specific design, this collection been added more value and the spirit of the East by gold finishing with the local specialist artisan.Save this picture!© Baan-lae-suanThen, at the backside of the house, there is “Backyard Vertical Garden” which 7.5 meters height. According to the urban lifestyle which has busy life and isolates with nature, so this garden has been designed to fulfill the gap between life and nature. It is appropriate for a limited space, especially “Townhome”. Beginning with plant selection, the designer has been experimented on growing the various species of plant as well as watering and fertilizing system has been adapted for the best solution. And also, UV Lamp has been place on ground for every plant can growth equally.Save this picture!© Baan-lae-suanIn conclusion, the uniqueness of “Casa Lawa” is “Combination of opposite things” where the East meets West, where technology meets nature, and where the traditional craft meets radical design. The designer can blend it together and accent its dominant, simultaneously within the limited space of typical “Townhome”.Project gallerySee allShow lessOlympic Sports Center Of Pingdu Qingdao / Shanghai Jiao Tong University Urban Planni…Selected ProjectsMACQUARIE R&D CENTRE / CUN DESIGNSelected ProjectsProject locationAddress:Bangkok, ThailandLocation to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address. Share 2015 Lead Architects: CASA LAWA / Apostrophy’sSave this projectSaveCASA LAWA / Apostrophy’s Housing “COPY” CopyAbout this officeApostrophy’sOfficeFollowProductsGlassSteelConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousingBangkokThailandPublished on January 11, 2019Cite: “CASA LAWA / Apostrophy’s” 10 Jan 2019. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogPartitionsSkyfoldChoosing the Skyfold Wall for Your SpaceGlass3MSun Control Window Film in MarkthalBathroom AccessorieshansgroheBath & Shower ThermostatsCabinetsFlorenseCabinet – FloAirWood Boards / HPL PanelsBruagStair Railing – CELLON®LightsLouis PoulsenOutdoor Lighting – Flindt GardenBathroom AccessoriesBradley Corporation USAHigh Speed Hand Dryers – Aerix+BoardsForestOneLaminate – EGGER laminatesAcousticSchöckStaircase Insulation – Tronsole®Metal PanelsRHEINZINKPanel Systems – Horizontal PanelWall / Ceiling LightsA-LightAccolade Wall Light at River Dental OfficeBricksStröherClinker Brick Slips – StiltreuMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my streamlast_img

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *